26-årig med egen virksomhed er Danmarksmester i entreprenørskab

Nyhed

Gry Pedersen er snart færdig som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania og i praktik i sin egen virksomhed. Og så har hun lige vundet DM i Entreprenørskab.

Gry Pedersen fra Erhvervsakademi Dania

Danmarks bedste til Entreprenørskab har sin egen virksomhed med 12 ansatte. I december 2020 var det kun en ide for Gry Pedersen, men under et halvt år efter arbejder både hun og medarbejderne hver dag med at pakke varer. Virksomheden Pakkeriet Hadsund pakker den type varer, maskiner ikke kan pakke. 

Gry grundlagde virksomheden for at hjælpe mennesker i arbejde, og de 12 ansatte er i forskellige former for fleksjob, skånejob, arbejdsprøvning og afklaring. 

Cirka et halvt år efter, Gry fik ideen kan hun tilføje endnu en titel på cv'et. Den 27. maj blev Gry Pedersen nemlig kåret som vinder af DM i Entreprenørskab for studerende. Det giver hende en billet til EM og 50.000 kroner i startkapital. 

Gry studerer på Erhvervskademi Dania i Randers, og hun er vant til at kæmpe hårdt. Hun er ordblind, har kronisk gigt og blev mor første gang som 18-årig. Det var under praktikken i en anden virksomhed, hun fik ideen til virksomheden. 

"Det var ikke nok for mig at have succes igennem mit erhverv. Jeg skulle have med mennesker at gøre. Det har altid givet noget personligt for mig, og derfor var jeg nødt til at få kombineret mit arbejde med at gøre noget for andre mennesker," fortalte Gry, da hun vandt DM i Entreprenørskab for studerende. 

Med Pakkeriet Hadsund vandt Gry først kategorien Social entrepreneurship og 25.000 kroner. Den samlede sejr gav 25.000 kroner mere og adgang til europamesterskabet, der bliver holdt i juli.

Om Pakkeriet Hadsund
  • Startet af Gry Pedersen i februar 2021
  • Har i dag 12 medarbejdere på særlige vilkår
  • Pakker alle typer af varer for forskellige firmaer og opbevarer dem også
  • Missionen er at skabe arbejdspladser for de sårbare i samfundet.