Webinar om fremtidens kompetencer

Omtale arrangement

Sammen med Danske Professionshøjskoler er Danske Erhvervsakademier med til at holde et webinar om fremtidens kompetencer.

Den 28. april holder vi sammen med Danske Professionshøjskoler et webinar med fokus på Industri 4.0 og betydningen for jobskabelse, jobudskiftning og jobomlægning. 

Webinaret er fra klokken 13 til 16, og der vil blandt andet blive sat fokus på, hvordan kan vi som erhvervsrettede videregående uddannelsesinstitutioner bidrager til virksomhedernes transformation. Der vil også være diskussioner af, hvordan erhvervsakademier og professionshøjskoler kan sikre kompetencerne til fremtidens job. 

På dagen vil der være:

  • Et debatforum, hvor eksperter fra bl.a. Grundfos og COWI vurderer, hvordan Industri 4.0 kommer til at sætte præg på arbejdsmarked, uddannelsessystem og kompetenceudvikling.
  • En Bazar, hvor du kan vælge én af 5 konkrete scenarier, som stiller skarpt på, hvordan vi kan sammentænke efter- og videreuddannelse, forskning- og udvikling samt fuldtidsuddannelser.
  • En uddannelsespolitisk fremtidsprisme, hvor repræsentanter fra Teknisk Landsforbund, Uddannelses- og Forskningsministeriet, DI og KEA mødes for at reflektere over dagens input og udviklingen af de erhvervsrettede videregående uddannelser. 

Mere information og tilmelding