Fynsk erhvervsmand ny formand for Danske Erhvervsakademier

Peter Zinck er på bestyrelsesmødet i september blevet enstemmigt valg som ny formand for Danske Erhvervsakademier, som er forening for de 9 danske erhvervsakademier, der årligt underviser 26.300 fuldtidsstuderende på korte og mellemlange videregående uddannelser.

Peter Zinck har i 6 år været formand for Erhvervsakademi Lillebælt og erfaringerne herfra kombineret med 30 års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor Peter Zinck blandt andet har været kædechef for Inspiration og haft en lang række bestyrelsesposter i erhvervslivet, skaber et godt fundament for Danske Erhvervsakademiers forsatte virke.

Den første store opgave, som Peter Zinck som formand for bestyrelsen skal kaste sig over, er allerede onsdag den. 1. oktober hvor han skal være vært for Årsdagen for Danske Erhvervsakademier. Her han skal tale for blandt andre Uddannelses og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen, og tegne linjen for den forsatte udvikling i uddannelsessektoren.

”Jeg er heldigvis van til et højt arbejdstempo og den uddannelsespolitiske scene er heller ikke ukendt farvand for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og være med til at styrke de praksisnære videregående uddannelser på landets erhvervsakademier. Det er utroligt vigtigt at unge overalt i landet har mulighed for at tage videregående uddannelser ikke kun for de unges egen skyld, men også for erhvervslivet.”