IBA river faldefærdigt øjebæ ned

NYT DOMICIL: Fredag den 23. juni gik IBA i gang med at rive den faldefærdige øjebæ på Gimbel-grunden langs åen i Kolding ned. Den gamle lagerbygning ligger nemlig lige dér, hvor IBA Erhvervsakademi Kolding skal bygge sin moderne uddannelsesinstitution.

Et byggeri i Kolding centrum til 170 mio. kroner, som IBA forventer at flytte ind i til foråret 2019.

– Vi trænger til det. Og vi ser frem til det. Vi glæder os!

Så kort og præcis sagde IBAs rektor, Niels Egelund, det, da han sammen med Koldings borgmester Jørn Pedersen, der også er bestyrelsesformand for IBA, i bogstaveligt forstand tog en bid af lagerbygningen.

For på skift fik de to lov til at styre håndtagene i den gule Volvo gummiged, som med sin meterbrede jerngrab tog mere end kærligt fat.

Gummigedens faste maskinfører Dennis Nielsen, kunne fortælle, at han forventer at bruge de næste to uger på at pille den gamle lagerbygning ned. Herefter begynder IBA selve byggeriet af de 9000 kvadratmeter i 7 etager – inklusiv kælder.