Cphbusiness får nu endnu bedre placering

Topbillede

1. september 2014 flytter Cphbusiness ind i moderne, nyindrettede omgivelser i Nansensgade i hjertet af København. Den nye afdeling ligger blot et stenkast fra Peblinge Sø og har fået navnet Cphbusiness Søerne. 

Cphbusiness Søerne vil med sine ca. 7.000 m2 være centrum for 1200 studerendes hverdag og omdrejningspunktet for Cphbusiness’ uddannelser inden for områderne salg og markedsføring samt ledelse og kommunikation. Samtidig kommer afdelingen til at danne ramme om en række akademi- og diplomuddannelser, der udbydes som deltidsuddannelse.

Cphbusiness Søerne vil huse studerende fra tidlig morgen til sen aften. Studerende på fuldtidsuddannelserne er i bygningen i dagtimerne, mens studerende, der tager en uddannelse ved siden af jobbet, vil have undervisning til ca. 20:30 om aftenen. Cphbusiness Søerne kommer også til at have et internationalt miljø, da Cphbusiness har studerende fra mere end 50 forskellige lande.

Med tilføjelsen af Cphbusiness Søerne til de eksisterende afdelinger på Landemærket ved Rundetaarn og i Blågårdsgade på Nørrebro, har Cphbusiness nu tre store afdelinger centralt i København. Alle er beliggende tæt på trafikale knudepunkter. Samtidig flytter Cphbusiness ud af afdelingerne på Vigerslev Allé i Valby og på Lundtoftevej i Lyngby. Antallet af fysiske lokaliteter bliver dermed reduceret fra seks til fem og aktiviteterne bliver mere centraliseret omkring trafikale knudepunkter.

Cphbusiness vil med åbningen af den nye afdeling skabe endnu bedre rammer for de studerende og ansatte. Når de studerende til september træder ind af dørene på Cphbusiness Søerne er det til moderne og nyindrettede omgivelser og i en bygning, der oprindeligt blev bygget til undervisning.

”Vi glæder os til at kunne byde de studerende velkommen i det nyindrettede hus, der ligger centralt i København meget tæt på trafikale knudepunkter og i et levende miljø. Det er vigtigt, at vores studerende har nemt ved at komme til vores afdeling, og der må man sige, at placeringen i Nansensgade er optimal. Det gælder både for vores fuldtidsstuderende og ikke mindst for de studerende, der tager en uddannelse ved siden af jobbet på dag- og aftenhold” siger rektor Ole Gram-Olesen, der glæder sig til studiemiljøet:

”Det er et rigtig dejligt område, og jeg er sikker på, at de studerende bliver glade for at have deres gang i Nansensgade. Samtidig glæder jeg mig over, at de mange studerende også kan bidrage til aktiviteten i nærmiljøet.”

Frem mod åbningen vil der de næste måneder blive arbejdet på bygningens indretning. Med tilføjelsen af store undervisningslokaler, gruppe- og projektrum, ny kantine samt faciliteter, der kan rumme administrationen, vil Cphbusiness Søerne være rammerne om studerende både dag og aften fra efteråret 2014.